AxA 80 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 ✘ Imię: Adrian ✘ Wiek: 18 ✘ Nick: AxA ✘ Min. 10 postów: Jest ✘ Min.7 dni stażu na forum: Jest ✘ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): https://www.gametracker.com/player/AxA/145.239.23.162:28010/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:0:172969913 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]: 7,5/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?:Dużo gram na tym serwerze jestem aktywny i staram się być miły dla innych graczy i proszę was o ostatnią szanse. Szanse próbną . ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): TAK / Reklamy ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Cześć mam na imię Adrian mam 18 lat chodzę od 3 klasy Technikum Moje hobby to między innymi: piłka nożna, piłka koszykowa ,Nie wiem co mam więcej o sobie napisać. Więc to w sumie tyle o mnie XD nudne życie Nudnego człowieka. 2 1 By Tobi, 14 Grudnia 2021 Odrzucam/ słabe gt, słabe podanie oraz konfliktowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
  TAICSAWP+NS 558 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Na NIE +wiek +gt +sm -wcześniejsze zachowanie na serwerze głównie przez to jestem na nie 2 By Tobi, 14 Grudnia 2021 Na gt patrz również pod względem ostatniej aktywności, nie tylko ilości naliczonych minut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 dudkowski 67 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Na TAK +wiek +gt +sm -zachowanie do poprawy i będzie git 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 620 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi