VajStiX 44 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Wymagania: ✘ Minimum 15 lat ✔ ✘ Minimum 50 godzin spędzonych na serwerze ✔ ✘ Minimalnie 40 sensownych postów na forum ✔ ✘ Minimum 14 dni na forum (od daty rejestracji) ✔ ✘ Brak ostrzeżeń na koncie ✔ ✘ Niekaralność na serwerze ✔ ✘ Avatar na forum ✔ ✘ Podstawowa znajomość języka angielskiego ✔yes ✘ Duża aktywność na serwerze ✔toptime wbijany praktycznie co miesiąc ✘ Posiadanie admina na serwerze, na który składasz podanie przynajmniej przez 2 tygodnie ✔ Wzór: ✘ Imię:Jakub ✘ Nick: VajStiX ✘ Wiek:19 ✘ Link do GT z przegranymi godzinami:https://www.gametracker.com/player/VajStiX/91.224.117.35:27105/ https://www.gametracker.com/player/♡☠VajStiX☠♡/91.224.117.35:27105/ ✘ SteamID: STEAM_1:1:5905266806 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]:8/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać opiekunem tego serwera?:: Więc tam chciałbym zostać opiekunem serwera ponieważ myślę że bym podołał tej posadzie bo myślę że na ten moment ja jedyny z 4 adminów jestem najbardziej aktywny oraz pomocny dla wszystkich którzy chcą prosić mnie o pomoc . Chciałbym również dostarczyć jeszcze większe wsparcie dla naszych administratorów oraz chciałbym żeby gracze , którzy wobec mnie nadają się na admina to chciałbym dać im szansę i żeby pomagali starym adminom . Nie mogę oczywiście zapomnieć o pomysłach na serwer bo według mnie jestem bardzo kreatywną osobą , która może wnieść bardzo dużo na serwer . ✘ Coś o sobie (min.40 słów): Więc tak jak pisałem w podaniu o admina , jestem Kuba mam już 19 lat od niedawna jestem zaręczony i wsumie miałem aż tak bardzo się nie zagłębiać w życie prywatne to postanowiłem napisać o tym że razem z narzeczoną spodziewamy się dziecka (wiem 19lat i już mają dziecko) no ale cóż , interesuje się mega piłką nożną oraz gram w klubie Pogoń Siedlce 4 liga gram na pozycji bramkarza a z dawnych czasów byłem prawym pomocnikiem . Interesuje się również hazardem jak i inwestycje w skiny csgo na początku myślałem że to głupota ale jak się uzbiera konkretna sumka w eq to sporo sianka się bierze za takie coś a co do hazardu to strasznie dużo ostatnio gram w obstawianie meczy jak i walk MMA i wsumie nawet całkiem mi idzie . Jestem w połowie spokojną osobą ale jak ktoś mnie wyprowadza z równowagi to jestem osobą całkiem inną , jestem równieź pomocny,uczciwy,szczery wobec innych no i tak nie wiem zabardzo co dalej napisać . (Co do dwóch gametrackerów to jeden jest nick co poprostu dodaje sobie dwa znaczki a drugi to zwykły nick ale jak tak nie można to śmiało to nadrobię no bo praktycznie jestem 5-7 h dziennie ) 1 By Tobi, 20 Grudnia 2021 Jeśli masz jeszcze jakieś nicki, z których korzystałeś to dodaj je do podania (gt) Edited 20 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Suli 219 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Tak + wiek + doświadczenie + gt + podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 631 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi