AntyCheat  SkilleN 548 Opublikowano 23 Grudnia 2021 AntyCheat Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: SkilleN Imię: Kamil Wiek: 21 lat Steam ID: STEAM_0:1:225288044 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: po 3-5 godzin. Opisz siebie: Dla tych co mnie jeszcze nie znają, mam na imię Kamil pochodzę z Belgii i chodzę na studia z informatyki (sieć i telekomunikacja). Możecie mnie spotkać na każdym serwerze k4u bo na jednym nie utrzymam 3 godzin :p Dlaczego akurat Ty?: Byłem już AntyCheat'em tutaj, chyba dobrze się sprawowałem na owym stanowisku oraz jestem pomocny dla graczy. Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Tak na csgo non-steam. Wallhack, aimlock, silentaim, itp. Kontakt: Discord (SkilleN#5950), Teamspeak3, Steam Edytowane 25 Grudnia 2021 przez SkilleN 1 1 By debest, 26 Grudnia 2021 za mała aktywność/ niedawno dostałeś ub. Popraw aktywność i napisz podanie za 14dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP  afera 72 Opublikowano 24 Grudnia 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem na TAK ; +wiek +doświadczenie +staż na sieci + żelipapą Edytowane 24 Grudnia 2021 przez afera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 620 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem na Tak +czas +doświadczenie i wiek +podanie +jesz ślimaki, żaby pewnie też -napisane tak naprawdę zaraz po dostaniu ub na forum Edytowane 24 Grudnia 2021 przez Tobi "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 26 Grudnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi