Junior Moderator Szablo 368 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Wymagania: - 125 sensownych postów, 100 sensownych postów (+) - min. 3-miesięczny staż na forum, min. 2-miesięczny staż na forum (+) - wiek min.16 lat, wiek min.15 lat (+) - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym, (+) - brak aktywnych ostrzeżeń na swoim koncie, (+) - dobra opinia wśród użytkowników, (+) - znajomość regulaminu forum na poziomie 'bardzo dobrym', (+) Wzór: ✘ Imię: Jakub ✘ Wiek: 18 ✘ Doświadczenie: Pełniłem tutaj funkcję moderatora, jak i na innych sieciach również byłem na rangach Administracyjnych. ✘ Znajomość regulaminu (0-10): 10/10 ✘ Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na forum?: Zawsze jak mam chwilkę czasu, to spędzam go na przeglądanie forum, więc zazwyczaj codziennie jestem, a jakbym miał powiedzieć, ile to jakoś 3h. ✘ Otrzymałeś kiedyś bana/warna na forum?: Na chatboxie tylko, a tak to nie. ✘ Dlaczego Ty miałbyś być Junior Moderatorem?: Mam sporę doświadczenie w pełnieniu funkcji JM'a. Jestem bardzo aktywny na forum jak i na teamspeak'u, a jako iż są teraz zajęcia online i znając życie będą przedłużone to bardzo dużo czasu spędzam przed komputerem. Po rezygnacji z mod'a chciałbym powrócić i spróbować ponownie sił od jm'a. ✘ Coś o sobie (min. 100 słów): No witam ponownie państwa w podaniu na JM'a! Jak już większość osób wie mam na imię Jakub i mam 18 lat. Jestem wielkim, wielkim smakoszem alkoholu (wysoko procentowego XD) i nałogowym palaczem efajek, jak i glo. Urodziłem się w województwie Małopolskim i również mieszkam w nim aktualnie. Moja elegancka wieś, w której mieszkam znajduje się między dwoma eleganckimi miastami, czyli Krakowem, a Katowicami. Lubię dużo czasu spędzać przed komputerem i grać w różne gierki, jak i rozmawiać na ts'ie (a i najważniejsze, to przy piwku) oraz spotykać się ze znajomymi. Dalej uczę się w szkole na profilu Magazynier-Logistyk i jest ciężko xD Więcej nie ma sensu się rozpisywać, ponieważ większość osób mnie zna. 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebshot 60 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Jestem na tak +posty +staż +wiek +opinia +regulamin Ogólnie myślę, że poradzi sobie jak najbardziej w tej roli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) jestem na tak +wszystkie wymagania +doświadczenie +podanie byłeś już na tej roli nie raz, więc dasz radę powodzenia ; ) Edytowane 29 Grudnia 2021 przez RIP15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 619 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem na Tak +doświadczenie +wiek i czas +podanie -wcześniejsza samowolka, ale dałbym mu drugą szansę. Jestem zdania, że już by się stosował do zaleceń, w przeciwnym wypadku rozwiązanie było by oczywiste. Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Tobi 1 "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  NeesquiK 371 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 na Nie - rezygnujesz z rangi i chcesz na nią wrócić bo ci się humor zmienił - słaba reputacja wśród administracji forum (większości) - niedawno dostałeś się na AC tam się bardziej przydasz niż kolejny jm 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 055 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Jestem na NIE: - Opinia wśród Administracji - Współpraca (mówię tu tylko za Siebie) - "wieli smakosz alkoholu (wysoko procentowego)" (zachowanie po nim) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelo 923 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Jestem na NIE: - opinia wśród administracji - zachowanie (samowolka) - rezygnujesz z rangi, a potem się na nie pchasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi