XxXxXxX 0 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) ✘ Nick z gry: xXxXx ✘ Twój Steam ID: STEAM_1:0:635356463 ✘ Admin banujący: DAVE ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga: 12 29 23:03 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: 3 ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: awp ns ✘ Powód bana/mute/gaga: multi konto ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana https://acp.kill4u.pl ✘ Opis sytuacji: Więc tak sytuacja wyglądała tak że gracz fajny konik to mój kolega i zaprosił mnie na serwer i na jackpoty po jakiś godzinie mówię sobie że słaby serwer ale potem serio się wkręciłem i chciałem zostać na dłużej potem przyszedł admin Dave przyszedł i z bomby mówił do mnie "sticz siema" , "wiem że to ty sticz" to były główne słowa jego kazał mi wbić na DC wbiłem i udowodniłem jemu że nie jestem sticz po jakiś 30minut admin znów się pyta czy mogę wbić to odpowiedziałem że pewnie ale miałem problem z internetem na telefonie i miałem na górze łączenie nic nie mogłem zrobić itd. to Dave wyskoczył że kłamie i dostałem perma . Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Szablo zmiana nazwy tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Szablo 365 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi