Lebshot 60 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Znajomość ortografii: TAK Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu: TAK Posiadane 60 postów Posiadanie 45 postów: Mam 40, ale jak najszybciej nadrobię te 5 Umiejętność czytania ze zrozumieniem: TAK Znajomość regulaminu: TAK Minimum 16 lat Minimum 15 lat: TAK Brak ostrzeżeń na forum: TAK Platforma Steam bez bana: TAK Doświadczenie w ocenie rozpisywaniu demek. TAK Więcej niż 750 godzin w CS:GO Więcej niż 600 godzin w CS:GO TAK, mam ponad 1000 Nick: Łєвѕнσт Imię: Jakub Wiek: 17 Steam ID: STEAM_0:0:544798286 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 1-10h Opisz siebie: No to tak, nazywam się Kubuś i mam 17 lat. Chodzę do klasy 3M zawodowej, z zawodu jestem mechanikiem, lubię grzebać w autach, w sumie od dziecka interesowałem się autami, jak to wszystko działa i wgl. Mieszkam na wiosce o której raczej nikt nigdy nie słyszał, ogólnie Warmińsko-mazurskie. Ogólnie jestem bardzo miłym i sympatycznym graczem/kolegą. Mam dobrą opinie wśród graczy raczej. Dlaczego akurat Ty?: Moim zdaniem powinienem zostać AntyCheatem, bo lubię oglądać demka i na prawdę jak raczej większość ludzi nienawidzę chaterów. Miałem raz sytuację w, której szczerze nie byłem pewien czy dana osoba cheatuje, więc potem pobrałem demko i obejrzałem. Takie sytuację bardzo rzadko się u mnie zdarzają, ale zdarzają. Raczej staram się być surowy i nie ulegać innym po słowach typu "proszę, już nie będę" czy coś w tym stylu, wiem, że każdy zasługuje na drugą szanse, ale gdy zdarza się to pomimo ostrzeżeń to nie ma wyjścia. No i oczywiście chciałbym pomóc dla @ focus i @ Szablo Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak, czytałem na ten temat i wiem mniej więcej co i jak. Mogę też pójść do @ Szablo lub @ focus żeby mnie podszkolili Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 9/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Tak grałem, na ezfragsach, ale nie na serwerach. Miałem również styczność z różnymi cheatami. Kontakt: Ts3, steam, forum, ewentualnie moge na pv podać mes. Nawiasem mówiąc poprawiłem aktywność od ostatniego podania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Blancik 362 Opublikowano 2 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Jestem na Tak Znajomość ortografii (+) Posty (-) Znajomość regulaminu (+) Brak ostrzeżeń na Forum (+) Godziny w Cs:Go (+) Doświadczenie (+) Wiek (+) Podanie (+) Przydał by się kolejny AntyCheat ponieważ niektórzy piszą tyle skarg że wydaje mi się że @ Szablo & @ focus nie wyrabiają... Życzę Powodzenia Edytowane 2 Stycznia przez Blancik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator fcs 109 Opublikowano 2 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jestem na tak +Znajomość Ortografii -posty (ale wydaje mi się że nadrobi) +brak ostrzeżeń na forum +godziny csgo +Doświadczenie +wiek Można dać szanse zobaczymy jak się spisze na owej randze 😉 1 By Tobi, 2 Stycznia Na forum ma ostrzeżenie (słowne), które łączy się z *regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 dudkowski 67 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Jestem na Tak +Znajomość Ortografii -posty -brak ostrzeżeń na forum +godziny csgo +Doświadczenie +wiek +Dobra mordka Edytowane 2 Stycznia przez dudkowski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
  GaceQONLY MIRAGE #2 34 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jestem na TAK +znajomość ortografii +Dośwaidczenie +Wiek +Godziny +/-Posty +Brak ostrzeżeń Bardzo dobry kolega, raczej sprawdzi się w randze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Dave 418 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jestem na Nie. -pchasz się na rangi, odczekaj trochę od poprzedniego podania, a nie piszesz podanie za podaniem, najpierw na JM, potem 2 razy na AC. -doświadczenie - ezfragsy to najgorsze cheaty, a stwierdzenie "różne cheaty" bez podania chociaż 1 przykładu jest bezsensowne, bo mogę się tylko domyślać, na czym grałeś. -aktywność - napisałeś podanie po 4 dniach od odrzucenia wcześniejszego i piszesz, że poprawiłeś aktywność. xD -podanie - praktycznie skopiowane. +wiek. +godziny w CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Turtle 1 153 Opublikowano 2 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Na nie +/- Podanie +/- SM - Aktywność na forum + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Jestem na NIE nabijasz posty dzisiaj dałeś ponad 7 zagadek itp (przypominam, że za to jest warn) -aktywność +/- podanie +wiek Edytowane 2 Stycznia przez RIP15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 3 Stycznia Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 3 Stycznia Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie, kolejne podanie możesz napisać za 14 dni! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi