Junior Moderator White 525 Opublikowano 2 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Wymagania: - 125 sensownych postów, 100 sensownych postów! + - min. 3-miesięczny staż na forum, min. 2-miesięczny staż na forum + - wiek min.16 lat, + - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym, + - brak aktywnych ostrzeżeń na swoim koncie, + - dobra opinia wśród użytkowników, Chyba tak xD - znajomość regulaminu forum na poziomie 'bardzo dobrym', + Wzór: ✘ Imię: Mikołaj ✘ Wiek: 18 ✘ Doświadczenie: Szczerze bardzo małe ale szybko się uczę ✘ Znajomość regulaminu (0-10): (7/10) ✘ Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na forum?: no tak z 3 godziny ✘ Otrzymałeś kiedyś bana/warna na forum?: nie ✘ Dlaczego Ty miałbyś być Junior Moderatorem?: Bo aktualnie jest jeden JM ✘ Coś o sobie (min. 100 słów): Siemka, mam na imię Mikołaj i mieszkam w woj. Świętokrzyskim xD. Mam 18 lat i chodzę do technikum na kierunku technik logistyk. Lubię grać aktualnie w Ligunie i Tomb Ridera, różne wypady ze znajomymi i oczywix coś wypić ;D. Ogólnie jestem w miarę spokojny, lubię pomagać innym graczom w miarę możliwości xD. Dużo osób mnie tu zna i staram się dogadywać ze wszystkimi z administracji. Staram się pomagać również graczom z serwerów gdy jest taka możliwość. Z doświadczeniem na tej randze jest u mnie ciężko bo zbyt wiele nie wiem, ale postaram się ogarnąć jak najszybciej potrafię i pomóc innym użytkownikami. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Edytowane 2 Stycznia przez White 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Blancik 353 Opublikowano 2 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jestem na Tak! Wiek (+) Znajomość Regulaminu (+) Doświadczenie (-) (ale kiedyś to doświadczenie trzeba zdobyć) Podanie (+) Ortografia (+) Dobra opinia wśród Użytkowników (+) Posty (+) Powodzenia życzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator fcs 109 Opublikowano 2 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jestem na tak : Wiek+ Znajomość regulaminu+ Doświadczenie - ale wierze ze szybko się nauczy 😉❤️ Podanie + Ortografia + Dobra opinia wśród Użytkowników + Posty + White jest gicior ficior da rade❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia jestem na TAK +wiek +podanie +forum Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 611 Opublikowano 2 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jestem na Tak Przyda się ktoś na jm, ponieważ aktualnie został sam @ marcelo ✓ +Byłeś już na randze +Wiek +Ortografia +-Znajomość regulaminu 1 "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 TAICS 548 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Na tak +aktywność +doświadczenie +forum +wiek Poza tym przyda się 2 JM bo każdy wie co i ile robi @ marcelo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 3 Stycznia Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 3 Stycznia Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi