Junior Moderator fcs 109 Opublikowano 2 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Wymagania: - 125 sensownych postów, 100 sensownych postów - min. 3-miesięczny staż na forum, min. 2-miesięczny staż na forum - wiek min.16 lat, wiek min.15 lat - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym,+ - brak aktywnych ostrzeżeń na swoim koncie,+ - dobra opinia wśród użytkowników, Chyba jest + - znajomość regulaminu forum na poziomie 'bardzo dobrym',+ Wzór: ✘ Imię: Alan ✘ Wiek: 18 ✘ Doświadczenie: Średnie ✘ Znajomość regulaminu (0-10): 8 ✘ Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na forum?: 4-10 ✘ Otrzymałeś kiedyś bana/warna na forum?: nie ✘ Dlaczego Ty miałbyś być Junior Moderatorem?: Ponieważ chciałbym coś nowego i spróbować na owej randze i też dlatego że @ marcelojest jeden ✘ Coś o sobie (min. 100 słów):Siemka, mam na imię Alan i mieszkam w woj. dolnośląskim (Wrocław).Jak już wspomniałem wyżej mam 18 lat. Uczęszczam do liceum a poprzednio do zawodówki. Interesuje się sztukami walk, grami i trochę koszykówką grałem też kiedyś dużo w piłke nożna ponad (10 lat) a po za tym to lubię wychodzić ze znajomymi i spędzać czas z rodziną. Jestem osobą dosyć spokojna dopóki nie gram w jakąś gierkę np : lol albo csgo, potrafię wysłuchać innych ludzi i im doradzić w pewnych sytuacjach. Pisze to podanie ponieważ chciałbym pomóc w rozwoju forum i też straciłem chęci do grania w csgo i trudno jest pełnić swoją role. Niektórzy z wyższej administracji może mnie kojarzą jak kiedyś grałem i byłem adminem na om#2 i spędzałem dużo czasu na teamspeak z @ debest, też niektórzy z om#2 kojarzą mnie. Bym musiał sobie różne rzeczy po przypominać ale dam rade. to chyba na tyle Czekam na odpowiedz. Miłego dnia /Wieczora❤️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Dave 418 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jestem na Tak. +aktywność na forum, serwerach i ts3. +podanie. +wiek. +regulamin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia jestem na TAK +forum +podanie +wiek -doświadczenie Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 3 Stycznia Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 3 Stycznia Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi