maciekKOX2008PL 0 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia ✘ Nick z gry: to trujmiasto ✘ Twój Steam ID: STEAM_1:1:595196208 ✘ Admin banujący: console ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga: 2022.01.03 11:06 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: nie wiem ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: Only Mirage #3 ✘ Powód bana/mute/gaga: Zduplikowane konto ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): demka nie działają (przynajmniej u mnie) ✘ Opis sytuacji: Wbijam se na serwer tak o i miałem giga duży loss i ping więc wpadłem na pomysł żeby zresetować router (dostawca plus) i po resecie próbowałem wejść na serwer ale dostałem bana. Wydaje mi się że to przez zmienne ip i akurat dostałem ip kogoś kto jest zbanowany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Szablo 365 Opublikowano 3 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi