Junior Moderator Blancik 360 Opublikowano 3 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Wymagania: - 100 sensownych postów ✘ szybko je nadrabiam więc wydaje mi się że nie będzie z tym problemu. - 2-miesięczny staż na forum ✔ - wiek min.15 lat ✔ - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym, ✔ - brak aktywnych ostrzeżeń na swoim koncie, ✔ - dobra opinia wśród użytkowników, ✔ Wydaje mi się że jest dobra - znajomość regulaminu forum na poziomie 'bardzo dobrym',✔ Wzór: ✘ Imię: Wojciech ✘ Wiek: 16 ✘ Doświadczenie: Brak Ale szybko się uczę i nadrobię zaległości. ✘ Znajomość regulaminu (0-10): (8-10) ✘ Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na forum?: 4-6h ✘ Otrzymałeś kiedyś bana/warna na forum?: Tak od @ Tobiasza Kochanego Za dodawanie a nie edytowanie postów, to były piękne początki. ✘ Dlaczego Ty miałbyś być Junior Moderatorem?:Ostatnio staram się nadrabiać aktywność, czasami na ts3/dc Wbiję pogadać. Aktualnie Junior Moderatorem Jest tylko @ marcelo więc przyda mu się jakaś pomoc. ✘ Coś o sobie (min. 100 słów): To jak już pewnie każdy wie mam na Imię Wojciech dziś są Moje urodzinki więc mam 16 lat jestem narodowości polskiej. Mieszkam w Województwie świętokrzyskim. Słucham różnych piosenek - nie ograniczam się do jednego gatunku. Mój ulubiony kolor to żółty i zielony. Oprócz gry na instrumencie uprawiam również sporty takie jak ; biegi, siatkówka oraz sporty ekstremalne takie jak szachy xd . Na co dzień uczęszczam do szkoły średniej o profilu technik programista. Moją ulubioną porą roku jest lato i zima , ponieważ uwielbiam ciepło i wakacje oraz śnieg i klimat świąteczny w tym same święta .Kocham podróżować i odwiedziłem już wiele pięknych państw. Staram się pomagać jeśli ktoś mnie poprosi o pomoc. Mam tysiące marzeń do których cały czas dążę , a nawet niektóre. Miłego dzionka mordeczki pozdrawia was @ BlancikSURF+RPG Edytowane 3 Stycznia przez Blancik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Jestem na TAK +wiek +Podanie -forum -doświadczenie Można dać ci szanse. Czemu nie? Powodzenia Edytowane 3 Stycznia przez RIP15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 612 Opublikowano 3 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Jestem na NIE - jak na razie -na siłę nabijasz posty, postaraj się być bardziej naturalny, podziel się jakąś fajną piosenką, pasją, może napisz za jakiś czas podanie na np. redaktora i dopiero później na wyższą rangę Na razie wyrobiłeś sobie w moich oczach desperanta, próbującego na siłę wejść na rangę, mieć wymagania to mieć wymagane (już skrócone, bo było 125) 100 postów Zrobisz wymagania, z czasem nauczysz się poruszać się po forum, poczytaj regulamin, możesz popytać się innych na ts, o to co robi junior mod etc. Na razie jestem na NIE, daj sobie trochę czasu i nic na siłę! 1 3 "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Dave 418 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Jestem na Nie. -Doświadczenie -posty -zamiast posiedzieć jeszcze trochę na forum, to nabijasz posty i piszesz podanie tylko dlatego, bo zostały 2 miejsca i widzisz, że zaraz ich zabraknie. Jeżeli nie będzie go dla ciebie, to trudno, poczekasz chwilę. To nie są wyścigi tylko ranga moderacyjna, na którą potrzeba osób odpowiedzialnych i spełniających wymagania, a samym nabijaniem postów pokazujesz, że nie jesteś osobą cierpliwą i spokojną, tylko raczej lekkomyślną i sprawiającą wrażenie działającej pod wpływem emocji. A na forum nie jesteś jakoś bardzo długo i nie wszyscy cię znają, więc polecam ci trochę bardziej zaznajomić się najpierw z czym to się je i dopiero napisać podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 3 Stycznia Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 3 Stycznia Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie, kolejne podanie możesz napisać za 14 dni! Pozdrawia Administracja Kill4u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi