FADE 7 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia ✘ Imię: Damian ✘ Wiek: 17 ✘ Nick: FADE ✘ Min. 10 postów: nadrobie ✘ Min.7 dni stażu na forum: tak ✘ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: tak ✘ Link do GT z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/Fade/31.6.69.120:27015/ ✘ SteamID: STEAM_1:0:566487360 ✘ Znajomość komend SourceMod'a: 7/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Ponieważ, przebywam bardzo dużo czasu na serwerze, w tym czasie brakuje administracji i mógłbym wypełniać obowiązki administracji, jestem pomocną, oraz miłą osobą (może i na to nie wskazuje, ale potrafię być miłą osobą). ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): TAK (kwota do uzgodnienia) ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Jestem Damian, największą ilość czasu wolnego poświęcam na granie w cs, posiadam (jeszcze 17 lat),można ze mną fajnie pogadać, jestem również pomocny, oraz lubię poznawać nowe osoby. 1 By debest, 8 Stycznia zgłoś się na ts w ciągu 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia jestem na TAK +GT +Wiek +SM +/-Podanie -Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 TheRobot 80 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Jestem na tak +aktywny na serwerze +SM -aktywność na forum (myśle że nadrobisz) +zmieniłeś swoje zachowanie na lepsze za co mocny plus dla ciebie +podanie przydałaby się kolejna para rąk do pomocy na om4 Edytowane 4 Stycznia przez TheRobot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 8 Stycznia Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 8 Stycznia Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi