Shadow_Cat178ONLY MIRAGE #3 8 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia ✘ Imię: Szymon ✘ Wiek: 18 ✘ Nick: Shadow_Cat178 ✘ Link do GT z przegranymi godzinami *KLIKNIJ TUTAJ*: https://www.gametracker.com/player/Shadow_Cat178/91.224.117.29:27060/ ✘ SteamID: STEAM_1:1:549306984 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: 5 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Gram na serwerze od początku jego powstania. Byłem już adminem ale dostałem degradacje z powodu braku aktywności. Ostatnio wróciłem do csa i chce znów wrócić na to zabawne na swój sposób miejsce. ✘ Czy posiadasz konto z zakupionym statusem PRIME?: Tak ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Uczęszczam do technikum kończę 3 rok na profilu elektryka. Lubię ogólnie sport ale najbardziej lubię pograć w piłkę nożną i siatkówkę . Jestem miły, energiczny lubię sobie pożartować. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Jestem na TAK +GT +Wiek +Prime -SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
  Z1nouONLY MIRAGE #3 1 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Jestem na tak +Ogolnie spoko, ogarnia duzo +Mozna sie posmiac razem +Mega miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian 191 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi