mitomanXD 0 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) ✘ Nick z gry:coco rico ✘ Twój Steam ID:STEAM_1:0:632697132 ✘ Admin banujący: @ Tobi ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga:01-06-22 04:15 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia:dokładnie nie pamiętam wiem ze bylem wtedy 1vs 3 i ugrałem ✘ Serwer, na którym dostałeś bana:KILL4U [PL/EU] [#2] Only Mirage !vip !ws !knife @pukawka.pl ✘ Powód bana/mute/gaga:wallhack ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): http://751613.node52.pukawka.pl/dem-de_mirage-1641437551-1641439393.zip ✘ Opis sytuacji:grałem sobie meczyk tak o byłem se 1vs3 zabiłem se dwóch normalnie i biegłem se na b jestem w kuchni i peekuje na ziomka przy side i to chyba ze tego peeka bana dostałem Edytowane 6 Stycznia przez mitomanXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 612 Opublikowano 6 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Może się wypowiem, tak dostałeś bana za peek na exit'cie idealnie wcelowujac się w głowę, wcześniej oglądał Cię kolega z Twojej drużyny, ponieważ gadaliśmy na ts i też wydawałeś mu się podejrzany, według mnie posiadasz wallhack'a i przekonały mnie do tego 3 dziwne akcje. Werdykt zostawię w rękach @ AntyCheat , pozdrawiam. 1 "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Zgadzam się z werdyktem @ Tobi Nie dostajesz UB. ~RIP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi