VIP  Lucyfer69 541 Opublikowano 6 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) ✘ Imię:Jakub ✘ Wiek:16 ✘ Doświadczenie: Mam dosyć spore doświadczenie ponieważ już byłem junior moderatorem ✘ Znajomość regulaminu (0-10): 8 ✘ Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na forum?: jestem w stanie poświęcić 4godziny dziennie ✘ Otrzymałeś kiedyś bana/warna na forum?: nie ✘ Dlaczego Ty miałbyś być Junior Moderatorem?: Chciał bym zostać moderatorem ponieważ mam dosyć spore doświadczenie chciał bym także wprowadzić miłą atmosfere i pomóc w rozwoju sieci ✘ Coś o sobie (min. 100 słów):witam jestem Jakub, mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim we . Aktualnie uczę się w drugiej klasie zawodówki na kierunku elektryk . lubie gry komputerowe (CS:GO, GTA V, WoT, Among Us, The Forest, Valorant (bo jednak cs po 14h grania dziennie zaczyna się nudzić). Ogólnie jestem wysokim brunetem z piwnymi oczami. Lubię często wychodzić ze znajomymi szczególnie często wychodziłem na wakacjach lecz teraz rozpoczęła się szkoła i jest lekki problem z wyglądem tego w oczach moich rodziców więc wychodzę tylko weekendami. Z powodów zdrowotnych przez jakiś czas miałem problem z graniem lecz już jest git. Przez koniec kwarantanny i rozpoczęcie szkoły moja obecność trochę się pogorszyła lecz na spokojnie do nadrobienia. Lubie często wyjeżdżać gdzieś z rodziną lub znajomymi lecz ostatnio jest to minimum ponieważ wiadomo "obowiązki oraz nauka". Edytowane 6 Stycznia przez Lucyfer69 1 4 By Turtle, 6 Stycznia Rekrutacja zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Turtle 1 152 Opublikowano 6 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Temat został zamknięty przez Właściciela bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie, kolejne podanie możesz napisać za 14 dni! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi