Majczu 0 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia ✘ Nick z gry:Majczu ✘ Twój Steam ID: STEAM_1:0:562803318 ✘ Admin banujący:Tobi ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga:11.02.2022 Godzina:18:49 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: ✘ Serwer, na którym dostałeś bana:AWP+NS+BHOP ✘ Powód bana/mute/gaga:przetrzymywales kredyty osobie z aktywnym banie na vpn ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): ✘ Opis sytuacji:Wygladało to tak dostalem 20k od sevena wygralem 200k pózniej dałem konikowi 10k potem wygrał ponad 100k i dal mi profit 70k i jeszcze pózniej wygral kolejnego jacka o 70k dal mi 30k potem dostal bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 611 Opublikowano 11 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 37 minut temu, Majczu napisał: 20k od sevena wygralem 200k pózniej dałem konikowi 10k potem wygrał ponad 100k i dal mi profit 70k i jeszcze pózniej wygral kolejnego jacka o 70k dal mi 30k potem dostal bana Jakie znaczenie ma to ile wygrałeś i z kim? Chodzi o to, że gracz o wcześniejszym nicku FAJNY KONIK dostał bana perma za handel walutą serwerową, zdążył wysłać komuś kredyty (tobie, albo komuś innemu), które ty dla niego trzymałeś, mimo że wiedziałeś o jego permie i o tym, że gra na multi z VPN, dowód --> Bana dostałeś słusznie, pozdrawiam. "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Szablo 365 Opublikowano 12 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi