majsterq00 0 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) ✘ Nick z gry:Georgio Rumuni ✘ Twój Steam ID: STEAM_1:1:534654098 ✘ Admin banujący:OM #4 | Binior ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga:17:23 14.01.2022 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: Bodajże 23 runda ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: Mirage#4 (surf) ✘ Powód bana/mute/gaga: Cheaty ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): http://dema.siwy.ovh//dema//auto-20220114-1557-de_mirage.dem.zip ✘ Opis sytuacji:Gram na serverze mirage#4 i dostaje bana na serverze surf za "cheaty". Żadnych nie posiadam, a admin byc moze jako decyzje ostateczna wzial pod uwage ostatnia runde gdzie na mnie patrzylo chyba z 7 osob co byłoby totalnie bezczelne, ale to tylko moje zdanie. Mam nadzieje ze odwołanie zostanie pozytywnie rozpatrzone i pozdrawiam. Moge nawet umowic sie na rozmowe do wszelkich wyjasnien. Milego dnia Edytowane 14 Stycznia przez majsterq00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Szablo 362 Opublikowano 15 Stycznia Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi