trojkas 1 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) ✘ Nick z gry:trojkas321KeyDrop.com ✘ Twój Steam ID: ✘ Admin banujący:wacek ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga: nie wiem ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: nie wiem ✘ Serwer, na którym dostałeś bana:KILL4U [PL/EU] [#2] Only Mirage !vip !ws !knife @pukawka.pl ✘ Powód bana/mute/gaga: za heatowanie hoć nie heatowałem ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): ✘ Opis sytuacji: zagrałem jedną dobrą gre zabiłem 3 kille i dostałem bana dlatego chciałbym ub NIEHEATOWAŁEM! Edytowane 15 Stycznia przez trojkas 1 By Tobi, 15 Stycznia uzupełnij wzór, steamid znajdziesz pod komenda !steamid, masz 24h na dodanie demka, ktore znajdziesz w dziale odwołań/ @ trojkas ciśniesz po adminie, a nie umiesz dodać demka i steam id... Bez tego nie mamy jak sprawdzić odwołania, masz jeszcze 8h na uzupełnienie Edited 16 Stycznia By  Szablo, 16 Stycznia Nie dodałeś demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 321 Opublikowano 16 Stycznia AntyCheat Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi