czareq_tv 0 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) ✘ Nick z gry: Nail. ✘ Twój Steam ID: STEAM_0:1:637484230 ✘ Admin banujący: R_I_P ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga: 19.01.2022r. ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: Nie jestem w stanie określić, nie umiem tego zrobić ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: Only Mirage#2 ✘ Powód bana/mute/gaga: jak to napisał R_I_P "cheats" ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana Chyba nie jestem pewny nie mogę tego sprawdzić.: ✘ Opis sytuacji: Wychodziłem z undera bodajże i słyszałem w oknie typa. Zabiłem go quick scope'm w głowę i po tej akcji dostałem perma. Edytowane 20 Stycznia przez Szablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 321 Opublikowano 21 Stycznia AntyCheat Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi