arturitto 16 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) ✘ Imię: Artur ✘ Nick: arturitto ✘ Wiek: 15 ✘ Link do GT z przegranymi godzinami: prawie 60 godzin https://www.gametracker.com/player/Arturitto/91.224.117.81:27070/ ✘ SteamID https://steamcommunity.com/profiles/76561199012601791/ ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: Według mnie mogę sobie tu dać co najmniej 8 ponieważ byłem raz administratorem na serwerze. Wiem że bycie administratorem a mieć Helpera to nie to samo ale komendy dosyć znam ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać Helperem tego serwera?:: Ponieważ jestem jednym z najbardziej aktywnych graczy i będę mógł zadbać o porządek na serwerze ✘ Składka [TAK/NIE](wysokość składki): Tak 25 zł co miesiąc + promowanie ✘ Coś o sobie (min.30 słów): Mam na imię Artur mieszkam niedaleko Gdyni i uczęszczam do 8 klasy w wolnym czasie lubię spotykać się z znajomymi i grać na serwerze. Nigdy nie miałem jakiegoś większego hobby dlatego tak często można mnie ujrzeć na serwerze. ( posiadam prima ) racja regulamin forum znam średnio bardziej znam regulamin serwera :(. komendy według mnie w miarę znam bynajmniej te podstawowe :). a to steamID nie wiem coś mi nie wychodzi dlatego link do profilu wysłałem :). racja czasem przez przypadek źle się granaty rzuciły ale to nie jest nic aż tak złego a tego admina chyba dam radę jakoś uwiarygodnić Edytowane 28 Stycznia przez arturitto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BartexPL 303 Opublikowano 28 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Na nie - zdarzyło ci się dostać kilka banów, mute'ów - wątpię w tak wysoką znajomość komend (8) skoro nie wiesz jakie ty masz steamid +/- podanie +/- posty na forum + aktywność, chęci + konto z Prime Edit: @ Tobion pisze podanie na admina. Nie będzie banować cheaterów, ale co do bycia przykładem się zgodzę. Edytowane 28 Stycznia przez BartexPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 TAICS 525 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia na nie -nie znasz regulaminu forum -steam id (xd) +gt -podanie +wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 546 Opublikowano 28 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Na nie Średnio chce mi się wierzyć, że byłeś kiedyś adminem i masz taką znajomość komend, na każdym forum musisz podać steam id w podaniu, a ty nie umiesz (!steamid na serwerze lub status w konsoli) - byłeś wcześniej karany, a admin ma być przykładem dla graczy, nie tylko łapać cheaterów - podanie + gt @ BartexPL *helpera miało być Edytowane 28 Stycznia przez Tobi "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 418 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jestem na NIE -czytanie ze zrozumieniem -podanie -karalność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 891 Opublikowano 28 Stycznia Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 28 Stycznia Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie, kolejne podanie możesz napisać za 14 dni! Pozdrawia Administracja Kill4u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi