Pablo 3 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) ✘ Nick z gry:??Margolcia?? /"Pablo" ✘ Twój Steam ID: 1:1:210974591 ✘ Admin banujący: @ debest ✘ Data i godzina otrzymania bana 01.17.22 godz 19:29 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: nie pamiętam dokładnie ale to był początek mapy lego ✘ Serwer, na którym dostałeś bana:AWP-NS-BHOP ✘ Powód bana/mute/gaga: obraza sieci ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): ✘ Opis sytuacji:grałem sobie spokojnie na serwerze i jedna osoba napisała na czacie jebac k4U i ja napisałem +1 ale do innej wiadomości i niestety admin najwidoczniej pomyślał ze to jest do niego więc jak to zobaczył to dał mi perma. Jak kogoś obraziłem to sry ale nie miałem tego na celu Edytowane 29 Stycznia przez Pablo 3 By Tobi, 29 Stycznia Dodaj link do demka, znajdziesz je na tej stronie: https://acp.kill4u.pl/demos/1 By debest, 29 Stycznia Ta osoba powiedziała a nie napisała, w tym czasie ty napisałeś +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 29 Stycznia Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Zabrzmiało to jednoznacznie. W momencie, gdy ktoś powiedział te słowo, to Ty od razu napisałeś "+1" jakbyś się z nim zgadzał. Edytowane 29 Stycznia przez Krang 1 1 była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 29 Stycznia Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u 1 była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi