ARCH4 1 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) ✘ Nick z gry:ARCH ✘ Twój Steam ID: STEAM_1:0:564298688 ✘ Admin banujący:CONSOLE ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga:01-29-22 17:59 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: ALL ✘ Powód bana/mute/gaga:[SourceSleuth] Duplicate account mimo ze jak pisze Szypki Kajtek to nie moje konto nie wiem jak konsola niby wyłapałe ze to moje konto skoro konto mam jedno ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): ✘ Opis sytuacji: chciałem wejść na serwer po czym pisze mi ze zostałem zbanowany. Wszedłem na stronę widzę powód i nazwę gracze którego nie znam Edytowane 29 Stycznia przez BartexPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 324 Opublikowano 29 Stycznia AntyCheat Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi