flickcs 37 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) ✘ Nick z gry: flickcs ✘ Twój Steam ID: STEAM_0:1:564967046 ✘ Admin banujący: Tobi ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga: dawno temu nie pamiętam ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: Nie mam pojęcia ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: AWP +NS + BH ✘ Powód bana/mute/gaga: Podawanie danych osobistych ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): Pisze mi że nie ma ✘ Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze o późnej godzinie i przez przypadek podałem dane osobowe jednej osoby lecz dużo graczy tego nie słyszało bo był tam gracz squezze, Tobi, Dave,ja i chyba loluś ale nie pamiętam. Bardzo żałuję że podałem dane osobowe tej osoby i proszę o rozpatrzenie mojego odwołania pozytywnie. Edytowane 30 Stycznia przez BartexPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Siwy 1 021 Opublikowano 30 Stycznia Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 30 Stycznia Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi