AxA 80 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego (edytowane) ✘ Nick z gry: Shelbi ✘ Nick podejrzanej osoby: TAICS ✘ Unique ID:cJjjzY4TNkTNM4fObi3RgA/fuFA= ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: Dziś Między 17-18 ✘ Serwer, na którym gra podejrzany: Team Speak 3 ✘ Opis sytuacji: Admin Team Speak'a TAICS dodał mi rangę pod kanałową "Zakaz Wchodzenia" na większość kanałów Administracyjnych bez wiedzy tych Właścicieli kanałów np. u JM Marcello miałem dostęp do kanału i tai mi dał zakaz wchodzenia również bez zgody Marcella. Proszę o wymierzenie kary dla Admina ✘ Link do demka/ssy z gry: Ten ss Został zrobiony po Fakcie Jak JM Marcelo Dodał mi ponownie Dostęp do kanału. Edytowane 2 Lutego przez AxA 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 TAICS 525 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego A więc tak po nadaniu ci grupy kanału i wyrzucenie cię z niego @ marcelo sam powiedział że dobrze. Wiem że musiałem się zapytać tego ów właściciela o zgodę. A z tym że dostałeś zakaz na wchodzenie na większość kanałów to jest zupełne kłamstwo ponieważ tak grupa została ci nadana na dany kanał a nie na kanały administracyjne. A wykopany zostałeś za to że byłeś toksyczny i prowokowałeś i sam musisz się z tym zgodzić. Więc raz ujmując wszystko to tylko źle zrobiłem że ci dałem zakaz wchodzenia na kanał. I dla mnie to jest jedyny błąd którego dokonałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 2 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Rozmawiałem z @ marcelo i to co powiedział po tym jak wyrzuciłeś @ AxA z kanału było powiedziane w innym kontekście. Co do rang zakaz wchodzenia na kanał @ AxA dostał je na kilku kanałach a nie tak jak napisał na większości. Skarga zostaje przyjęta! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 2 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoja skarga została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi