SSS 3 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) ✘ Imię:Piotr ✘ Wiek:15 ✘ Nick:S ✘ Min. 10 postów:Nie mam moge nadrobic ✘ Min.7 dni stażu na forum: Tak ✘ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]:Tak ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h):975 godzin przegranych ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie):76561199056097699 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]:1-5 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Często gram a jest duzo ludzi ktorzy maja cheaty wiec no ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki):Tak ✘ Coś o sobie (min.25 słów):Mam na imię Piotr lubię grac w piłkę lubie szybką jazde mam rower za 15k Enduro gram duzo w cs Edytowane 3 Lutego przez BartexPL 3 By Tobi, 3 Lutego podaj swoje Gt, znajdziesz je tutaj: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.23.162:28010/top_players/ oraz poprawne steamID, które znajdziesz pod komendą !steamid na serwerze + rozwiń swoje podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop   SkilleN 508 Opublikowano 3 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 3 Lutego na nie - aktywność - kłamanie w podaniu (https://imgur.com/a/H902AfE to jest top czasu na om#2. Wytłumacz mi jak możesz mieć prawie 1k godzin) - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Namexrd 137 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego na nie -aktywnosc -sm -forum -w ogole cie nie kojarze -Min.7 dni stażu na forum: Tak (data dołączenia: 16 godzin temu) -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Tomaszinio 204 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Na Nie - wiek - kłamczuszek - sm - posty - staż na forum + mikrofon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BartexPL 304 Opublikowano 4 Lutego Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Na nie - kłamanie w podaniu, - GT - nie podałeś tego, - podanie - nie jest przekonujące, wygląda jakby zostało napisane na szybko "na kolanie", nawet nie postarałeś się w "coś o sobie" napisać 30 słów, - posty na forum, - komendy, + chęci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 4 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie, kolejne podanie możesz napisać za 14 dni! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi