Junior Moderator Blancik 306 Opublikowano 8 Lutego Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Wymagania: - Wiek +15 ✔ - Dobra znajomość języka polskiego. ✔ -Minimalna ilość postów w przedziale od 15 do 30, Użytkownik powinien jednak wcześniej wykazać się znajomością języka w praktyce, bo sama deklaracja niekiedy nie wystarczy. ✔ - Nienaganna opinia u administratorów jak i graczy. ✔ / X -Dyspozycyjność, kreatywność i minimalny staż na Forum (np. miesiąc) ✔ Wzór Imię: Wojciech Wiek: 16 Znajomość regulaminu (0-10): 6.5/10 Dlaczego Ty miałbyś zostać Redaktorem?: Nie będę pisał zdania typu "jest jeden redaktor i chciałbym mu pomóc" " bo sądzę że ten argument już nie przemawia i jest troszkę Prze*****y więc spróbuję napisać coś oryginalnego. Wracając, Chciałbym połapać nowych doświadczeń, spróbować czegoś nowego. Aktualnie nie mam za dużo obowiązków i żadnych planów na najbliższe tygodnie a co za tym idzie będę spędzał więcej czasu na forum niż dotychczas a sądzę że aktywność na forum oraz kreatywność gra tutaj pierwsze skrzypce. Coś o sobie (min. 50 słów): Mam 16 lat jestem narodowości polskiej. Mieszkam w Województwie świętokrzyskim w małej miejscowości . Na co dzień uczęszczam do szkoły średniej o profilu technik programista. . Mój ulubiony kolor to żółty. Oprócz gry na instrumencie uprawiam również sporty takie jak ; biegi, siatkówka jeśli chodzi o sporty zimowe to jazda na nartach. Moją ulubioną porą roku jest lato i zima , ponieważ uwielbiam ciepło i wakacje oraz śnieg i klimat świąteczny w tym same święta .Kocham podróżować i odwiedziłem już wiele pięknych państw. Mam tysiące marzeń do których cały czas dążę, a nawet niektóre zostały spełnione Twoje przykładowe prace (min.2): Nie dodawałem żadnych prac w dziale "redakcja" . Uważam że po samej treści podania można wywnioskować na co mnie stać : - ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Turtle 1 115 Opublikowano 8 Lutego Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Na nie - brak znajomości języka polskiego - podanie nie jest tak cudowne jak opisuje autor - epitety stosuje nawet w podaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 8 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @ Turtle wyjaśnił. Brak dobrej znajomości języka Polskiego, tak jak napisałeś to w podaniu + brak prac. 1 była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 8 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Temat został zamknięty przez Właściciela bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie, kolejne podanie możesz napisać za 14 dni! Pozdrawia Administracja Kill4u była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi