AntyCheat  Szablo 324 Opublikowano 8 Lutego AntyCheat Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) ✘ Nick: Szablo ✘ Czego dotyczy błąd?: Tagi vip oraz helper są zepsute i zostają dopisywane do różnych użytkowników również Admin nie może zmienić swojego tagu i ma ciągle Helper. Chciałbym aby to zostało szybko naprawione bo słyszę od graczy że ludzie z tagiem Helper grożą banem nowym użytkownikom. ✘ Materiały: (zdjęcie, film) @ Siwy @ SkilleNewidentnie już działa ale i tak trzeba to sprawdzić bo co parę dni tak wywala ;d Edytowane 10 Lutego przez Szablo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop   SkilleN 508 Opublikowano 10 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @ Szablo nie wiem czemu ty nie możesz zmienić ale ja przed chwilą przetestowałem i da się zmienić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Siwy 1 021 Opublikowano 7 Marca Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 7 Marca Temat został zamknięty przez Właściciela bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Zgłoszony przez Ciebie błąd został naprawiony! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi