AxA 80 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego (edytowane) ✘ Imię: Adrian ✘ Wiek:18 ✘ Nick: sʜᴇʟʙʏ ✘ Min. 10 postów: Jest ✘ Min.7 dni stażu na forum: Jest ✘ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): https://www.gametracker.com/player/AxA/145.239.23.162:28010/ https://www.gametracker.com/player/sʜᴇʟʙʏ/145.239.23.162:28010/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:0:172969913 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]: 7,5/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Dużo gram na tym serwerze i chciałbym Pilnować porządku ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): TAK (reklamy) ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Cześć na imię mam Adrian mam 18 lat interesuje się motoryzacją i piłką nożna oraz sportem ekstremalnym np: szachy, mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim chodzę do klasy 3 technikum. Nie wiem co mam więcej o sobie napisać liczę o pozytywne rozpatrzenie Edytowane 13 Lutego przez AxA 1 By Tobi, 14 Lutego Podanie przyjęte, dam Ci ostatnią szansę, jedna akcja i się żegnamy, mam nadzieję, że takowej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 SZYMEKv2 125 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Na tak +wiek +sm +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 TAICS 526 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego na nie -podanie -zachowanie na serwerze +wiek +gt -brak znajomości regulaminu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 557 Opublikowano 14 Lutego Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Temat został zamknięty przez Opiekuna bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi