grzyby5 0 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) ✘ Nick z gry: grzyby5 ✘ Twój Steam ID: STEAM_0:0:139793219 ✘ Admin banujący: ZĮŅØŲ ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga: 14.02.2022r. około 12:49 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: nie wiem ✘ Serwer, na którym dostałeś bana:ONLY MIRAGE #3 ✘ Powód bana/mute/gaga: wh ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): edit: juz jest , tutaj wczesniejszy mecz https://w29.gotv.pro/srv64123/auto-20220214-1204-de_mirage.dem.zip ✘ Opis sytuacji: grałem normalnie mecz, wyżej wymieniony admin dostał kule w oknie wyszedł z serwera i chwile po tym dostałem bana Edytowane 14 Lutego przez grzyby5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 319 Opublikowano 14 Lutego AntyCheat Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi