Moderator Tobi 562 Opublikowano 14 Lutego Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Lutego ✘ Nick: @ Tobi ✘ SteamID: STEAM_1:1:600387566 ✘ Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun om2 ✘ Powód: Nie mam chęci do dalszego prowadzenia serwera, myślę że i tak dużo tam zrobiłem i ogarnąłem mocno serwer pozdro wszyscy @ Admin CS:GOONLY MIRAGE #2, mam nadzieję, że dobrze się wam współpracowało i @ marcelo poradzisz sobie, ja skupie się na forum, a om2 i tak nadal zostaje moim main serwerem! Yoł 1 3 "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 14 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Temat został zamknięty przez Właściciela bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoja rezygnacja została przyjęta, dziękujemy za służbę! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi