Foshfor 0 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) ✘ Nick z gry: Foshfor ✘ Twój Steam ID: STEAM_1:0:110973159 ✘ Admin banujący: AC|Szablo ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga: 02-18-22 13:40 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia: 20 ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 ✘ Powód bana/mute/gaga: Nadużywanie Mikrofonu ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): ✘ Opis sytuacji: Była bardzo dobra atmosfera w drużynie CT i gadaliśmy cały czas w kilka osób, dostałem ostrzeżenie za nadużywanie, lecz dalej gadałem i otrzymałem muta, i bardzo żałuje tym bardzie że fajnie mi się tam gra, no i teraz jest nie fajnie Proszę bardzo o un muta już nie będę nadużywał mikrofonu. Edytowane 18 Lutego przez BartexPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 319 Opublikowano 18 Lutego AntyCheat Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi