Roles 4 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) ✘ Nick z gry:kacper ✘ Twój Steam ID: STEAM_1:0:613561631 ✘ Admin banujący:limbro ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga:godzinna popoludniowa 16? ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia:nie wiem ✘ Serwer, na którym dostałeś bana:serwer od n3lliego only mirage#3 ✘ Powód bana/mute/gaga: ✘ Link do demka, na którym otrzymałeś bana (*KLIKNIJ TUTAJ*): https://w29.gotv.pro/srv64123/auto-20220218-1710-de_mirage.dem.zip ✘ Opis sytuacji:Powiedzialem limbrowi dlaczego mutuje kogos bez powodu spultal sie do mnie w nastepnej rundzie zginalem zaczalem krzyczec przez przypadek mialem wlaczony mikrofon i dostalem bana na 7dni wedlug mnie to troche za duzo Edytowane 18 Lutego przez Roles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 320 Opublikowano 18 Lutego AntyCheat Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Na początku prowokowałeś Admina @ LimroONLY MIRAGE #3, z czego w rundzie 4-1 zacząłeś go obrażać Admin poszedł na spect i dalej obrażałeś i w next rnd. dostałeś bana. Ban słuszny i zostaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 320 Opublikowano 18 Lutego AntyCheat Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Temat został zamknięty przez AntyCheat`a bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi