Moderator Tobi 558 Opublikowano 23 Lutego Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Wzór: Nick: Tobi Imię: Tobiasz Wiek: 15 Steam ID: STEAM_1:1:600387566 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum: 2-4 godziny aktualnie, czyli czas kiedy siedzę na kompie po szkole, a tak to wchodzę co chwila na telefonie. Według mnie w odwołaniach nie ma, aż takiego ruchu, aby potrzebna była większa ilość czasu. Opisz siebie: Cześć jestem Tobiasz, lubię jeść, chodzić spać o 4 nad ranem, ulubione danie, to kebab na mieście i pierogi ruskie dziadka. Ostatnio zacząłem chodzić na siłownie, z góry polecam, bo w takich miejscach jest zupełnie inna atmosfera i już po 2 treningu czujesz się jak u siebie, chyba że to efekt tego teścia o @ TAICSONLY MIRAGE #2. Kiedyś dużo ćwiczyłem, np. lekkoatletykę, koszykówkę, piłkę nożną, bjj, judo (ale krótko) i pasjansa przez internet. Dlaczego akurat Ty: Jestem aktywny na forum, mam kontakt z graczami, wchodzę na serwery i ogólnie, to trochę ogarniam trochę te chaxy i chyba nigdy nie miałem sytuacji, żebym kogoś źle zbanował. Czy miałeś styczność z sourcebans: Nie, ale nic trudnego do ogarnięcia Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: W skali od 1-10 dałbym sobie 9/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach: Grałem na: Lucky Charms, osiris'y, cracki otc, crack skeet'a (tak zwane gamesense.pub, kiedyś najlepsze cheaty do hvh i legit, a teraz tak to się rozwinęło, że wszystko zależy od AA, resolver itp) zdarzyło mi się u kolegi na Never Lose (płatne, sam bym nie kupił, a gdzie tam), LegendWare i jakieś inne cracki sezonowe. Kontakt: Steam, Forum no i ts3 Wymagania: Znajomość ortografii: ✓ Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu: ✓ Posiadane 60 postów: ✓ Umiejętność czytania ze zrozumieniem: ✓ Znajomość regulaminu: ✓ Minimum 16 lat: zaraz będzie Brak ostrzeżeń na forum: ✓ Platforma Steam bez bana: ✓ Doświadczenie w ocenie rozpisywaniu demek: ✓ Więcej niż 750 godzin w CS:GO: ✓ Edytowane 24 Lutego przez Tobi 1 1 By Turtle, 26 Lutego Na prośbę odrzucam "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 TAICS 527 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Na tak +/- wiek + forum + umie w regulamin + umie ocenić demko - IQ + chromosomy Edytowane 24 Lutego przez TAICS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 _vetzzje 216 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Na nie -wiek -nie potrafi ocenić czy gracz jest odpalony -aktywność 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Turtle 1 119 Opublikowano 26 Lutego Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Temat został zamknięty przez Właściciela bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z osobą zamykającą temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie, kolejne podanie możesz napisać za 14 dni! Pozdrawia Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi