IGdawidniezyje 2 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Siema sprzedam konto steam vac na csgo jest tam kilka fajnych gierek chce 20 zk więcej pv steam https://steamcommunity.com/id/BIGKozak2 vac za wykorzystywanie błędów gry dokładnie za respienie się na midzie na mirage Edytowane 26 Lutego przez IGdawidniezyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 556 Opublikowano 26 Lutego Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) A ten vac to za co? Wyślij też wycenę ze steam value, lub jakiejś innej strony. @ Krang na csgo wiem, ale chciałem wiedzieć za co, czy za cheaty, czy jak w kolegi przypadku wykorzystywanie błędów gry. A steam value, to z ciekawości chciałem zobaczyć. Edytowane 27 Lutego przez Tobi Cytuj "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 27 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) @ TobiZapewne na CS:GO, poza tym Steam Value (i inne strony) szacują "pełną" wartość konta. A nikt, nigdy nie sprzedaje po takiej cenie. Zawsze to jest jakieś 60, 70% wartości konta. Bo po prostu się nie opłaca. Gdyby kupować konto z grami po cenie rynkowej, to już lepiej "inwestować" w swoje konto. Edytowane 27 Lutego przez Krang 1 Cytuj była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi