thankyou 0 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 ✘ Imię: Michał ✘ Nick: t h a n k y o u . . . ✘ Czego dotyczy propozycja (Opis jak ma to wyglądać): Osłabić vipa w sensie żeby zamienić free bronie na jakiś np. efekty wizualny. Przykład dlaczego osłabić vipa: Jest taki Marek na serwerze i nie ma vipa, wbija np. Tadzik (oczywiście nie mam nic do tadzika, użyłem go jako przykładu za jego zgodą <3) i on ma już tego vipa, i po 3 rundzie dostaje free bronie, i jego nie obchodzi ekonomia, nie obchodzi go co kupi jak zginie a taki marek jak ginie co rundę bo Tadzik to good player jest to on nie ma kasy na dosłownie na nic, a jak już uzbiera i może zagrać fulla Tadzik go zabija i ten Marek już nic nie ma. A jak w końcu Marek zabije Tadzika to Tadzika nie obchodzą pieniądze bo se kliknie na panelu że chce to i to, boli go tylko duża utrata pkt. Ja rozumiem że ludzie zapłacili za tego vipa albo go wybrali ale to jest realna przewaga w grze i myślę, że przez te free bronie dla vipów tracicie też jakiś tam procent graczy bo się tiltują na to i wychodzą i już nie mają ochoty tu grać. ✘ Materiały (jeżeli masz): -- Propozycja zostanie odrzucona jeżeli wzór nie będzie wypełniony! -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 tadzik 20 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja propozycja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi