Moderator BartexPL 303 Opublikowano 20 Lipca 2020 Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 ✘ Imię: Bartosz ✘ Nick: Bartex PL ✘ Czego dotyczy propozycja (Opis jak ma to wyglądać): Moją propozycją jest dodanie na serwer broni MP5-SD. Ten pistolet maszynowy został dodany do gry już prawie rok temu, lecz wciąż nie jest możliwe granie nim na serwerze. MP5 zadaje mniejsze obrażenia niż MP7 oraz ma mniejszą celność w ruchu, lecz ma szybszy czas przeładowania, bieganie z nim jest szybsze i jest cichszy (jak przystało na broń z tłumikiem). Sądzę urozmaiciłoby to rozgrywkę. ✘ Materiały (jeżeli masz): Porównanie statystyk MP5-SD oraz MP7 - https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/97nuds/in_depth_analysis_of_the_mp5sd_august_15_2018/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelo 922 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jestem jak najbardziej na TAK, już dawno powinno być to zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 67kg200iq23cm 1 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jestem na TAK , broń nie odstaje od innych broni typu PM a w grze jest już sporo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogoron136 279 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 ojjjj byczq jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zarząd Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jestem na tak. była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Siwy 1 021 Opublikowano 22 Lipca 2020 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 22 Lipca 2020 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja propozycja została rozpatrzona negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi