X1T4CH1X 523 Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Imię: Mateusz Wiek: 20 Znajomość regulaminu (0-10): 10 Dlaczego Ty miałbyś zostać Grafikiem?: Ponieważ aktualnie nie ma żadnego a myślę że jakiś by się przydał na forum aktualnie na ma żadnych zleceń a jak są to po jednej myślę że ludzie gdyby zobaczyli że jest aktywny Grafik to by z chęcią pisali zlecenia, a wielu użytkownikom by się przydały jakieś fajne avatarki. Coś o sobie (min. 70 słów): Mam na imię Mateusz mam 20 lat skończyłem szkołę na profilu Fotograf/Grafik także jakieś doświadczenie już posiadam, interesuję się Fotografią/ Grafiką Komputerową/ Muzyką / Motoryzacją / Gotowaniem/ Imprezowaniem / Militariami itd lubię eksperymentować podczas robienia zdjęć czy też jego obrabiania bądź tworzenia od podstaw Grafik dlatego myślę że jestem bardzo kreatywną i kompetentną osobą do tego stanowiska. Twoje przykładowe prace (min.3): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zarząd Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi