Crasp1vs1 2 Posted February 12 Share Posted February 12 Autor tematu ✘ Nick: Crasp ✘ Czego dotyczy propozycja (Opis jak ma to wyglądać): Zwykłe zwiększenie kwoty za którą możesz wyzwać kogoś na 1v1 przy użyciu !w . Wspominam o tym dlatego że często słychać narzekanie na taką małą kwotę ,a nikt nie ma odwagi tego napisać. ✘ Materiały (jeżeli masz): Nie posiadam. 1 Link to post Share on other sites
BIGAJ 1 Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) jestem za, przydałyby się większe kwoty na wyzwaniu Edited February 16 by BIGAJ Link to post Share on other sites
Dorek1vs1 32 Posted February 17 Share Posted February 17 Jestem za, fajne urozmaicenie do zarabiania kredytów za pomocą umiejętności Link to post Share on other sites
Junior Admin  n3LLy 247 Posted February 24 Junior Admin Junior Admin Share Posted February 24 Stukałem configu i nie mogłem znaleźć gdzie to się zwiększa. Link to post Share on other sites
Junior Admin  n3LLy 247 Posted February 24 Junior Admin Junior Admin Share Posted February 24 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja propozycja została rozpatrzona negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts