Farm3rito 0 Posted February 16 Share Posted February 16 Autor tematu ✘ Nick z gry: Farm3rito ✘ Twój Steam ID*: STEAM_1:0:576075988 ✘ Admin banujący : Console ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: 14 luty między godziną 17/18 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: Nie doszło do rundy ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: Areny 1vs1 (N3lly) IP serwera : 91.224.117.18:27070 ✘ Powód bana/mute/gaga: Multikonto ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: (Nie jest chyba potrzebne przy takim typie bana) ✘ Opis sytuacji*: Gdy chciałem wbić sobie na ulubiony serwer dostałem komunikat że dostałeś bana za Multikonto. Miałem konto o podobnej nazwie ale zostało mi skradzione i stworzyłem to na którym aktualnie mam bana na serwery Kill4U. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Farm3rito Link to post Share on other sites
AntyCheat  hnnrobipozar 73 Posted February 16 AntyCheat AntyCheat Share Posted February 16 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts