Dave 418 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Wymagania: ✘ Minimum 15 lat - Jest. ✘ Minimum 50 godzin spędzonych na serwerze - nawet x8. ✘ Minimalnie 40 sensownych postów na forum - Są. ✘ Minimum 14 dni na forum (od daty rejestracji) - Jestem ponad rok . ✘ Brak ostrzeżeń na koncie - Nie ma. ✘ Niekaralność na serwerze - Nie byłem karany. ✘ Avatar na forum - Jest. ✘ Podstawowa znajomość języka angielskiego - Umiem po inglisz. ✘ Duża aktywność na serwerze - Jest. ✘ Posiadanie admina na serwerze, na który składasz podanie przynajmniej przez 2 tygodnie - Admina posiadam rok. Wzór: ✘ Imię: Dawid. ✘ Nick: Dave. ✘ Wiek: 15. ✘ Link do GT z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/♿Dave♿/91.224.117.35:27105/ ✘ SteamID: STEAM_1:1:207600865 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: [9/10] ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać opiekunem tego serwera?: Nadaje się na opiekuna, ponieważ moje doświadczenie na tym serwerze jest ogromne. Mam już rok admina, więc chciałbym pomagać świeżo upieczonym administratorom w zaznajomieniu się z ową rolą. Na serwerze poznałem dużo osób i mam dobry kontakt z większością community. Oczywiście wszyscy gracze, którzy łamią regulamin są przeze mnie surowo karani. Nieskromnie dodam, że moja reputacja u większości graczy serwera jest pozytywna. Moje poprzednie podanie zostało odrzucone z niewiadomych mi przyczyn, ponieważ spełniałem wszystkie wymagania i nawet opiekunka napisała, że przyda jej się pomoc, ale zostawiam już przeszłość i podejmuję kolejną próbę, z myślą, że teraz się uda . ✘ Coś o sobie (min.40 słów): Witam! Mam na imię Dawid(nick Dave), posiadam 15 lat. Pochodzę z Dolnego Śląska z małej miejscowości. Jestem, pomocny, mam dystans do siebie i poczucie humoru. Nie wdaje się w niepotrzebne konflikty, lecz lubię rozwiązywać nienieścisłości. W wolnych chwilach oczywiście gram na komputerze. Najwięcej godzin spędziłem w Fortnite, CS:GO i w wielu odsłonach gry FIFA(niestety). Oprócz tego lubię pojeździć w nfs'ach, odgrywać krzywe akcje w FiveM'ie, pobawić się obróbką zdjęć w Photoshopie i montować filmy w Premiere Pro. W przyszłości chciałbym zostać streamerem, montażystą/grafikiem albo informatykiem. Uwielbiam sport. Dziedziny, którymi najbardziej się interesuje to piłka nożna i skoki narciarskie. W lato śmigam dużo na rowerze z @ Remek i łapie pokemony w Pokemon GO. Na awp+ns jestem bardzo aktywny(moje ponad 400h mówi samo za siebie). Mam nadzieje, że czytając moje podanie umiliłem komuś dzień i dowiedzieliście się czegoś ciekawego o mnie. Pozdrawiam. 1 2 By  Krang, 18 Lutego 2021 Doceniamy Twój wkład w serwer, ale jeden opiekun zdecydowanie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian 191 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 +podanie +wiek +sm +gt Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Suli 219 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Jestem zdecydowanie na TAK + podanie + sm + gt + wiek + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelo 923 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jestem na TAK. +Podanie +GT +SM +Konto pod podanie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator White 543 Opublikowano 18 Lutego 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jestem na tak +wiek +gt +podanie Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jestem na TAK +Wiek +GT +SM +Podanie Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 654 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 2 1 2 była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi