DreaM 15 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) ✘ Nick: DreaM ✘ SteamID: STEAM_1:0:86021043 ✘ Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin CS:GO #3 ✘ Powód: Brak zmian na serwerze, nic się nie zmienia :/ Było miło, poznałem fajnych ludzi, ale ten serwer jednak nie jest dla mnie, trzymajcie się cieplutko Edytowane 21 Lutego 2021 przez BartexPL 1 2 By Siwy, 21 Lutego 2021 Ciekawi mnie co to znaczy brak zmian na serwerze skoro żadnej propki nic nie był. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sieci  Lou 1 443 Opublikowano 21 Lutego 2021 Administrator Sieci Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Powód: ▶ Rezygnacja przyjęta! ◀ ! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi