Sasuke-Uchiha 0 Posted February 22 Share Posted February 22 Autor tematu ✯ Imię: Sebastian ✯ Skąd jesteś? Sosnowiec/ Katowice ✯ Ile masz lat: 21 w maju ✯ Jak do nas trafiłeś: odszedłem z moderatora i opiekuna serwera 1vs1 w innej sieci i kolega od razu polecił mi granie tutaj. Od razu rzuciła mi się w oczy przyjazna atmosfera, która panuje na każdym serwerze jak i na teamspeaku ✯ Do jakiej szkoły chodzisz: nie chodzę już do szkoły. Ukończyłem liceum ogólnokształcące na profilu artystyczno-medialnym z elementami psychologii i przedsiębiorczości. Wtedy ten kierunek wydawał mi się dosyć fajny biorąc pod uwagę moje poprzednie zainteresowania, a mianowicie... byłem youtuberem. Obecnie pracuje jako kierowca zawodowy ✯ Co lubisz robić na co dzień: moje życie wyglada dosyć spontanicznie ale głównymi elementami są w nim gry i auto w którym spędzam większość życia. Często lubię sobie zrobić wycieczkę gdziekolwiek przed siebie bo wtedy czuje się najleiej ✯ Jakie posiadasz zainteresowania/hobby: moim głównym zainteresowaniem jest motoryzacja. Postawiłem sobie za cel utrzymanie auta klasycznego, a właściwie youngtimera który często po nocach nie daje mi soac bo ma swoje humorki, przez co ja siedzę w garażu i co chwile go dopieszczam xD Macie zdjęcie jakby ktoś był zainteresowany: Miłego dnia/ wieczoru wszyatkim życzę zależy kiedy to czytacie Link to post Share on other sites
 1999patryk 3 Posted February 22 Share Posted February 22 o katowice haha, Siema Link to post Share on other sites
AntyCheat  chillout 113 Posted February 22 AntyCheat AntyCheat Share Posted February 22 Cześć! Link to post Share on other sites
Zarząd  Krang 1076 Posted February 22 Zarząd Zarząd Share Posted February 22 witam serdecznie Link to post Share on other sites
Junior Moderator marcelo 526 Posted February 22 JM Junior Moderator Share Posted February 22 Siema Link to post Share on other sites
Junior Moderator Dave 278 Posted February 22 JM Junior Moderator Share Posted February 22 Siema B) Link to post Share on other sites
 White 82 Posted February 22 Share Posted February 22 Eluwina XDD Link to post Share on other sites
Junior Moderator RIP15 204 Posted February 22 JM Junior Moderator Share Posted February 22 Siema Link to post Share on other sites
Administrator Sieci  Lou 649 Posted February 22 AS Administrator Sieci Share Posted February 22 Witaj 1 Link to post Share on other sites
Junior Moderator Lucyfer69 284 Posted February 22 JM Junior Moderator Share Posted February 22 witam Link to post Share on other sites
Junior Moderator X1T4CH1X 411 Posted February 22 JM Junior Moderator Share Posted February 22 HAI Link to post Share on other sites
edu 125 Posted February 22 Share Posted February 22 fajny ford, cześć 1 Link to post Share on other sites
Moderator Turtle 731 Posted February 22 Moderator Moderator Share Posted February 22 elo Link to post Share on other sites
MilandMINIGAMES 26 Posted February 22 Share Posted February 22 siema, mow za kim jestes! milego pobytu życzę!!! Link to post Share on other sites
Zarząd  DENY 714 Posted February 23 Zarząd Zarząd Share Posted February 23 siemka Link to post Share on other sites
Recommended Posts