Junior Moderator White 543 Opublikowano 5 Marca 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) ✘ Imię: Mikołaj ✘ Wiek: 17 ✘ Nick: fidzi ✘ Min. 10 postów: jest ✘ Min. 7 dni stażu na forum: jest ✘ Znajomość komend [1-10]: 5 średnio ogarniam Ale mam nadzieję że w jakimś stopniu pomogę ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Serwer się dopiero rozwija więc chciałbym pomóc mu w rozwoju i dbać o porządek ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): nie, ale jak będę miał jakiś wolny hajs zawsze się dorzucę xD ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Mam na imię Mikołaj mam 17 lat lubię popykać sobie w csa i coraz więcej zaczynam grać w minecrafta po dłuższej przerwie. Staram się być pomocny w różnych sytuacjach gdzie ktoś potrzebuje pomocy Edytowane 5 Marca 2021 przez White 1 1 1 By  Lucyfer69, 5 Marca 2021 zgłoś się do mnie na ts w celu przepytania z komend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP  Lucyfer69 541 Opublikowano 5 Marca 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi