Yankess 8 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) ✘ Imię: Paweł ✘ Wiek: 18 ✘ Nick: Yankess ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): https://www.gametracker.com/player/Yankess/51.83.241.17:27015/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:0:569785595 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]: 7/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Aplikuję tutaj o Admina, ponieważ byłem już adminem na tym serwerze przez ponad miesiąc. Mam bardzo dobry kontakt z osobami, które grają na tym serwerze. ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Nazywam się Paweł. W marcu a dokładniej 04.03 skończyłem swoje 18 urodziny. Jestem osobą, która lubi oraz nawiązuje nowe kontakty z nowymi osobami. Moimi atutami są: kreatywność oraz szczerość. Moją pasją są motocykle a jak mnie pytają dlaczego akurat to, to odpowiedź jest prosta >.< "Lubie zapier*alać" Najszybszym moto jakim jechałem sam to było rok temu w wakacje na zamkniętym pasie startowym lotniska. Była to perełka w moim oku czyli Yamaha R1, prędkość którą osiągnąłem to było 276km/h. P.S Chciała więcej ale strach zajrzał mi w oczy Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Z poważaniem Yankess Edytowane 16 Marca 2021 przez Yankess Dodanie linka GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 NikitaAK 6 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi