Kapsoon 26 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 ✘ Nick z gry: Kapsoon ✘ Twój Steam ID*: STEAM_1:0:507079305 ✘ Admin banujący: Nwm, chyba już go nie ma w administracji, a na banie nic nie jest napisane ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: Nie jest nic napisane na banie ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: Nie było mnie na serwerze ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: Surf+Rpg ✘ Powód bana/mute/gaga: Nie znam powodu, ponieważ na banie nic nie pisze, a jak przypominam nie było mnie na serwerze. ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: Nie mam ✘ Opis sytuacji*: Nie było. Dostałem bana nawet nie będąc na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 631 Opublikowano 17 Marca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi