Pycucs 2 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) ✘ Imię:Kuba ✘ Wiek:16 ✘ Nick:Pycucs ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h)https://www.gametracker.com/player/Pycu/51.83.164.143:27015/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie):STEAM_0:1:572535510 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]:7 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: -co chwila są cheaterzy a admini są tam rzadko widziani -gram prawie codziennie na tym serwerze ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Jestem Kuba gram w csa od roku co prawda to krótko ale już mam mg1 a także dawniej grałem na cheatach przez co potrafię rozróżnić czystego gracza od odpalonego, na tym serwerze jest co chwila jakiś odpaleniec który psuję innym zabawę mam nadzieję że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie i dzięki za przeczytanie Edytowane 20 Marca 2021 przez Pycucs 1 1 By  RIP15, 20 Marca 2021 Podaj poprawny link do GT. By  NikitaAK, 20 Marca 2021 Okres próbny - 2 tygodnie. Zgłoś się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 NikitaAK 6 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi