Kapsoon 26 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 ✘ Nick: Kapsoon ✘ Ilość otrzymanych niesłusznie blokad: 1, i 2 słowna ✘ Powód: Dostałem te warny za spamowanie, gdzie napisałem podanie na admina w złej zakładce i je usunąłem po czym napisałem kolejne już w dobrej i przeprosiłem za problemy, a jak widać ktoś z administracji nie zobaczył tego i mam warna... + Jeszcze nie pokazywały mi się podania więc refreshowałem stronę i myślałem, że nie kliknąłem wyślij, więc napisałem kolejne i może to dlatego, ale ja naprawde nie chciałem :/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 626 Opublikowano 20 Marca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) 4 razy zrobiłeś temat, mimo wcześniejszego warna. Za błędy się płaci, skoro nawet nie możesz spojrzeć na nazwę działu. Edytowane 21 Marca 2021 przez Krang 1 1 2 1 była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi