Punisher 16 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 ✘ Imię: Bartosz ✘ Wiek: 16 ✘ Nick: ✪Werka✪ ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): https://www.gametracker.com/player/✪Werka✪/51.83.164.143:27015/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:1:571087164 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: 7 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: ponieważ mam wiedzę admina i brakuje na tym serwerze adminów bo jak się wejdzie a serwer to zawsze jest gracz używający wspomagacza a ja bym mógł coś z tym zrobić i pomóc na serwerze żeby serwer się rozwijał ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Mam na imię Bartosz chodzę do szkoły zawodowej uczę się zawodu hydraulika, jestem miłym i dobrym graczem oraz mam dobry kontakt z ludźmi na serwerze i nie tylko. Lubie grać w cs go, Fifę 21. Czasami jestem pomysłowy i kretywny 1 By  NikitaAK, 25 Marca 2021 Okres próbny 2 tygodnie. Zgłoś się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Jestem na TAK widać, że mu zależy +GT +wiek +/-SM -podanie Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Pycucs 2 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) co prawda staram się jak najczęściej wchodzić na serwer by banować tych cheaterów ale wiadomo nie siedze 24/7 na serwerze więc przydał by się jeszcze jakiś admin, i kulturalny chłop polecam Edytowane 25 Marca 2021 przez Pycucs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 NikitaAK 6 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi