yuzumi 1 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) ✘ Nick z gry: yuzumi ✘ Twój Steam ID*: STEAM_0:0:204123197 ✘ Admin banujący: konsola ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: 03-19-21 00:10 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: żadna, dopiero chciałem wejść na server. ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: [PL/EU] Only Mirage [128tr] KILL4U.PL [Ag (nazwa servera w załączniku) ✘ Powód bana/mute/gaga: brak ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: brak ✘ Opis sytuacji*: Przy wchodzeniu na server, tak jak zawsze po prostu by zagrać pojawił mi się komunikat o banie z konsoli. Następnie wchodząc na stronę servera znalazłem informacje, że ban to perm, powodu tam nie było. Nie rozumiem za co jest ten ban, nie używałem żadnych wspomagaczy, skryptów, macro itp. Proszę o powód bana lub unbana. Edytowane 25 Marca 2021 przez yuzumi nie podałem nazwy servera. 1 By  Krang, 25 Marca 2021 Podaj nazwę serwera. By X1T4CH1X, 25 Marca 2021 Dostałeś bana za duplikowane konto, ponieważ dostałeś bana od LAC (Little Anty-Cheat) na innym koncie na tym samym IP więc nie dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X1T4CH1X 523 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi