tomek_ 130 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 ✘ Nick: @ tomek_ ✘ Ilość otrzymanych niesłusznie blokad: 1 ✘ Powód: Witam, chciał bym się odwołać od warna za SPAM. Niestety chciałem odpowiedzieć na plebiscyt, nie zauważyłem że takowy plebiscyt ma swój regulamin dowiedziałem się dopiero po fakcie złamałem 2 podpunkty o których nie miałem pojęcia że istnieją. Dostałem notkę od @ marcelo że złamałem takowy regulamin niestety podczas edytowania posta napisał do mnie kolega na discordzie i chciałem zobaczyć przez co wyłączyłem przeglądarkę, wchodzę na forum i chciałem to zmień choć już niestety nie mogłem chciałem napisać do @ marceloże nie mogę tego edytować ale w tym samym czasie dostałem warna od @ Dave . warn został jak najbardziej nałożony słusznie. Więcej tak się nie pomylę mam nadzieję że sprawa się wyjaśni. 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 630 Opublikowano 31 Marca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Z jednej strony to nieszkodliwa wpadka, któremu każdemu się może przydarzyć. Natomiast z drugiej problem ewidentnego nieprzemyślenia i niedbalstwa w korzystaniu z forum. Podtrzymuje decyzję Moderatorów, ostrzeżenie zostaje. 1 1 była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi