KseMa 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) ✘ Imię:Marcel ✘ Wiek:20 ✘ Nick:♕KseMa♕ :3 ✘ Min. 10 postów:nie ale nadrobię ✘ Min. 7 dni stażu na forum:Tak ✘ Link do GT z przegranymi godzinami:https://www.gametracker.com/player/♕KseMa♕ %3A3/91.224.117.35:27105/ ✘ SteamID:STEAM_1:1:556822272 ✘ Znajomość komend SourceMod'a :9/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Ponieważ jestem na nim praktycznie codziennie lubie ten serwer mili ludzie fajna atmosfera i chciałbym żeby tak zostało ✘ Składka :TAK 20zł miesięcznie ✘ Coś o sobie :Jestem prosty człowiek lubię imprezować, grać jestem miły umiem się dogadać z ludzmi wyznaje zasadę tak jak ktoś traktuje mnie tak ja jego,pozatym to pracuje jeżdże moto nie autem a na zime quadem już taki jestem zawsze sobie robie pod górke ale mam nadzieje że rozpatrzycie moje podanie z pozytywnym nastawieniem z góry dziękuje Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez KseMa 1 By  Lou, 1 Kwietnia 2021 Przyjmuje, zgłoś sie do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Dave 418 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Jestem na Tak. +aktywny na serwerze +wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sieci  Lou 1 388 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Administrator Sieci Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi